29 nov 2022

 Bon día, soc Marina y vine a explicar la gran oportunitat que vam tindre el divendres els alumnes de primer y segon d'activitats comercials.

Vam anar a l'universitat de valencia a escoltar tres xarrades de empresaris que ens explicavem com funcionaben y com ho havien conseguit.

La primera xarrada la va a donar Juan García, el creador de la empresa exponentia, una empresa que es dedica a crear solucions tecnologiques, Juan, junt a Nacho (els principals fundadors) ens van a explicar tot el proces del que havía sigut crearla, els valors de l'empresa... també ens deixaron fer preguntes y el que més em cridó l'atenció va ser que a soles habien tardat 3 añys en posarla en martxa. 





La segona empresa era ceeme un lloc que truca l'atenció per que integren molt a persones amb discapacitat o diversitat funcional. Son molt atents amb els seus treballadors, cada cert temps va un especialista a vore com esten y si es senten agust, em va agradar molt per la seua capacitat d'integració i per que donen oportunitats a gent marginada laboralment en la societat 




La tercera empresa va ser Auara que es una empresa on venen botelles d'aigua les cuals cada vegada que compres una ajudes a gent del tercer mon, un projecte molt interesant i molt solidari 




0 comentarios:

Publicar un comentario