29 nov 2022

Xarrada d'emprenedors socials a la UCV

El passat dia 25 d'aquest mes, vam anar a la UCV, per a unes xarrades informatives que ens van donar diverses empreses.

 

AUARA

Va vindre un dels responsables de l´empresa AUARA, el qual ens comenta al fet que es dedicava la seua empresa. És una empresa que es dedica a la venda d'aigua mineral embotellada, tant en format de plàstic com llandes.

Aquesta empresa mesura la petjada del carboni, i ajuda a no generar major impacte mediambiental, ja que utilitza *RPET 100% reciclatge

Tots els seus beneficis van dirigits a realitzar projectes amb *Ong, locals, per a portar l'aigua a aquestes poblacions que manquen d'això, és la primera empresa social a Espanya, certificada per Social *entreprise.

 

*EXPONENTIA

Vi, Don Joan Garcia *CEO d'aquesta empresa a explicar-nos que és el que realitza *Exponentia.

 

 *Exponentia és una de les empreses tecnològiques més innovadores de la Confederació Valenciana, que creguen solucions tecnològiques d'alt valor per a poder augmentar la productivitat de les empreses que contracten els seus serveis.

 

*CEEME

Vi, Donya Monica Gil directora de RH i organització corporativa del hòlding *Fermax , empresa pionera en *telefonillos i actualment vídeo porters, a nivell mundial.

*CEEME és una de les empreses participades per aquest grup, i ocupen treballadors discapacitats, en la línia de producció d'aquests productes.

La nostra missió, és que mitjançant un lloc de treball s'afavorisca la integració laboral, social i personal de les persones amb discapacitat o diversitat funcional, donant com a resultat un producte òptim i una persona plena.

 


0 comentarios:

Publicar un comentario