28 nov 2022

Xarrada UCV

La primera xarrada va tractar sobre una empresa anomenada Exponentia que ofereix solucions a les empreses i resol problemes tecnològicament. Es basen en productivitat i eficiència i treballen amb intel·ligència artificial i amb Blockchain. Els seus principals valors són la confiança, responsabilitat i la ment oberta. Treballen per als seus socis, els seus clients i per a la seua zona d'influència. També intenten comunicar la responsabilitat social corporativa amb major impacte, visibilització, donant exemple, millor competència, i per ultime amb la paciència.


La segona xarrada tractava sobre el director de Càritas València donant-nos una xarrada motivacional, d'aquesta no tinc res apuntat per a ser sincers.


La tercera xarrada tractava sobre Ceeme, és una S.L sense ànim de lucre que compta amb un 98% de certificat de minusvalidesa. Assegura ocupació remunerada a persones amb discapacitat a través de la fabricació de béns i serveis, fabriquen components electrònics per a Fermax. La seua missió és la diversitat funcional i la seua visió és de caràcter integrador. També ajuden a aquestes persones amb; autonomia, component social, implicació, compromís, creativitat, superació, creixement personal, etc... Els seus assoliments han sigut aconseguir baixar els preus, utilitzar programari i robots, crear diversitat i salari emocional. I Ceeme ofereix prevenció, formació, psicòloga, beques i igualtat.


I per ultime però no menys important ens van parlar sobre Auara, una empresa social que embene aigua a quasi totes les ciutats d'Espanya per a desenvolupar amb el 100% dels seus beneficis a projectes d'aigua potable. Busquen accés a aigua per a tots, sanejament i tractament de l'aigua, i també que es puga usar per a l'agricultura. El plàstic de les seues botelles és 100% reciclat i les seua aigua és extreta d'un brollador de la Rioja. Actualment l'empresa té 8 anys i s'embene en Carrefour i en Alcampo i té de sòcia a Estrella Galícia. Dona el 0% de dividends per a accionistes per a desenvolupar completament els seus projectes i també cal destacar que treballa només amb socis locals. 

0 comentarios:

Publicar un comentario