29 nov 2022

Emprenedors socials.

 Xarrada en la UCV.

Bon dia, la classe d'activitats comercials va tindre la gran ocasió d'acudir a la Universitat Catòlica de València per a escoltar als emprenedors. Al comencar ens van explicar primer de que es tractaven les primeres dos xarrades, a més que ens van donar l'oportunitat de fer-los qualsevol tipus de pregunta. 

La primera xarrada va ser la de Exponentia que es basa a crear solucions tecnològiques d'alt valor per a augmentar la productivitat de la teua empresa. 


Vam tindre l'oportunitat d'escoltar a Juan García que es tracta del CEO i el CO- Fundador 
que ens va explicar el funcionament de l'empresa, els objectius que ells tenien i a més de la missió, visió i valors de l'empresa. 

Nacho també ens va comentar temes molt importants com Càritas, a més de la multitud de les persones que estan dia a dia explotades i la multitud de gent al carrer. A continuació tenim a Ceeme fermax
  

La empresa de CEEME es tracta d'una empresa d'ocupació especialitzada en muntatge elèctric amb l'objectiu d'integrar a gent amb diversitat funcional i la formació contínua. Tenen com a missió realitzar un producte òptim, però sempre aconseguint que la persona se senta realitzada i abast un projecte de vida total.

I finalment, tenim a Auaraque és una empresa que està especialitzada en l'aigua, es tracta d'una empresa social i ajuda a acabar amb la pobresa.

Projectes que permeten:
Reduir les fams i la mortalitat juvenil.
Reduir les malalties.
Accés a higiene i sanejament.
Potenciar l'escolarització infantil.








0 comentarios:

Publicar un comentario