29 nov 2022

Xarrada a la UCV

 Bon dia lectors, avui vaig a parlar-vos de la xarrada a la que varerm acudir el divendres passat. La tematica va ser sobre les empreses socials, que tenen com a finalitat aportar valor a la societat en vegada de centrar-se mes en els ingresos. Escoltarem cuatre xarrades de diferents empreses:


La seua finalitat es ajudar a les PIMES a poder realitzar les seues tasques sense tanta dificultat. Ofereix solucions tecnològiques. Han nomenat els seus valors principals: Confiança, responsabilitat i ment oberta. Han dit leccions molt importants com unes vegades se encerta i altres es aprén. La part que mes impacte m'ha ocasionat va ser l'exemple final. El bambú fà arrels en 7 anys i creix 30 metres en un mes. Es refereix a tindre paciencia al principi per a poder obtindre bons resultats després.


Aquesta xarrada va ser distinta, va ser motivadora. No vaig captar del tot el missatge, però vaig quedar-me amb una part que em pareix molt important. Hi ha dos moments importants en la vida. Naixer i donar-se compte perqué i per a qué estás aquí. 

Aquesta xarrada parla de l'empresa Ceeme, que busca donar condicions justes a treballadors amb problemes intelectuals o físics. Els contracten i els paguen salaris justos i dignes per a el lloc que desenvolupen. Son pocs treballadors a la plantilla però tots tenen seguretat laboral i facilitats per a desenvolupar el treball.

Aquesta va a ser la més important de totes en la meua opinió. Es una empresa que busca ajudar a països sense aigua suministrant-lis. Busquen guanyar diners i ajudar alas paisos venent aigua feta per materials reciclats.








0 comentarios:

Publicar un comentario