29 nov 2022

XARRADA D'EMPRENDEDORS

 La xarra va començar amb Juan Garcia, CEO de exponentia. La seua empresa s'encarrega de crear solucions tecnológiques d'alt valor per a augmentar la productivitat de les empreses amb els mateixos recursos utilitzant l'inteligencia artifiial i la Blockchain

Juan va ser un perfil motivador amb les seues preguntes al públic de qui volia emprener .Tenía un discurs motivador amb les seues ganes de traure el millor de tots els companys i las ganes que tenía de narrar feia que es contagiara

També va a enseñar temas tecnics i conceptes como que era una startup, les RSC,un organigrama o simplement que era una empresa.

Després va a parlar Ignacio Grande, director de Caritas, aquest va a tenir un discurs que va a connectar més em la gent ja que era impactant i sobbretot real, ja que lo poguem comprovar a la volta de la esquina en la calle.

 Personalment Juan Garcia va a ser el que més me va a agradar pero Nacho va a parlar de tal forma que feia que estagueres pendent tota l'estona.

 Després del descans va a parlar Cristina Sebastian directora de Ceeme, centre especialtizat de treball gestado per Fermax. La seua labor es crucial ja que les persones amb alguna discapacitat també son persones i tenen que tener un treball digne com tots.  

Per acabar va a venir Luis de Sande , CFO, director financiero de de Auara. Aquest va a exposar-nos que es Auara ,el sentit que tenía i el impacte que vol donar en la societat,i que ja està donant.

La seua llabor social es molt important ja que a partir de vender aigua,volen donar aigua als paisos que realment es nesessita.Aquestva a ser molt transparent,ja que como totes les empreses,aunque sigan una RSC ,també busquen el benefici personal. Baix el meu punt de vista es molt important recalcar aço ja que hi ha moltes empreses que no son tranparent amb aquestes coses

Som molt sortuts de tenir charles com aquestes que et motiven a conseguir el teu objectiu de emprener aunque aquest siga dificil. Pero el que sobretot he aprendit es que el dinero es la consequencia dels bons actes.

0 comentarios:

Publicar un comentario