29 nov 2022

Xarrada dels emprenedors

 Hola lectors!

Hui hem pase per açí per a parlar-vos sobre la xarrada que varem tindre el plaer de escoltar en la Universitat Católica de València els alumnes de primer i segón de activitats comercials , varen vindre tres emprendedors a parlar ham nosaltres. Les empreses que varen vindre teníen un impacte a la societat per a crear un impacte a aquesta. Les empreses que varem vindre eren: Exponentia, Ceeme i Aguara.


La primera xarla que varem podre escoltar va se la de Exponentia, aquesta va ser parlada per Juan García una persona molt agradable, que hem va donar anims a tots de que podiem emprendre i la seua frase favorita era " unes vegades es guanya i altes s'apren" pense que es una frase que molt bona ja que quan fas erros sempre aprens a cmabiar-los i no tornar a fer-los. Aquesta empresa es dedica a fer un enfocament técnologic a coses que abans no es pordrien resoldre, ajuden a empreses. En conclusió que Juan ens va a dir que si volem començar a cambiar alguna cosas primer tenim que cambiar el nostre entorn mes a prop a nosaltres.



La següent empresa que ens varen presentar va ser Ceeme, aquesta la va presentar Cristina Sebastián una persona molt amable. Ens va dir que es una empresa que treballa amb el 98% amb persones discapacitades per a poder donar-li treball ja que quasi no tenen oportunitat al món laboral aleshores fan que aquestes si que tenen oportunitats.  Aquesta empresa está associada a Fermax que contracta a un 20% de la seua plantilla. Los valores de esta empresa són: autonomía, comprensió, component social, creativitat, implicació i superació.

La última empresa que varem escoltar va ser Auara, una empresea que es va a findar a 2014 per un grup de estudiants que varen tindre una mala experiencia quan es varen anar de voluntariat perque no tenien aigüa potable i varen a escomençar a fer botelles d'aigual de total plàstic reciclat y quan compres una botella d'aigua estas donant 2 litres d'aigüa a països que el necessiten. Y gràcies a tot aques esforç es han contruït a día de hui se han construit 120 pous.



Bé fins açí, ens vem en la próxima entrada!!









0 comentarios:

Publicar un comentario