29 nov 2022

Xarrada d'emprenedors socials a la UCV


El divendres 25, els alumnes d'Activitats Comercials vam tindre la sort de poder assistir a una xarrada, en la UCV, sobre l'emprenedoria. Quatre persones, que eren emprenedores socials, parlaven sobre les empreses que van crear en el seu moment i que van fracassar al principi però que amb el temps tot va anar millorant. 

Ens explicaven que per a triomfar en una empresa social necessitem tindre uns valors i sobretot tindre ganes de canviar alguna cosa en el món. 

Per exemple: l'empresa AUARA, fundada per Antonio Espinosa.



Van tardar huit anys a crear aquesta empresa. El seu objectiu és convertir productes de consum quotidià, en aquest cas botelles d'aigua mineral, en eines que siguen capaces de resoldre aquests problemes i poder millorar el món. Gràcies a aquesta, 85.193 persones tenen accés a aigua potable, 18.466.934 botelles són reciclades i 694.748 litres de petroli són estalviats. 

Com aquesta tenim diversos exemples més que van presentar en la xarrada. Però a la fi del cap l'única cosa que volen demostrar-nos i comunicar-nos és que tindre aquest tipus d'empreses en el món és molt important, ja que gràcies a aquestes podem ajudar i defensar els drets de les persones, cuidar el medi ambient i la sostenibilitat, incrementar a poc a poc la igualtat, etc. 




 


0 comentarios:

Publicar un comentario