29 nov 2022

Xarrada UCV

 

La xarrada va començar  sobre exponentia, una empresa que ajuda a resolver problemes a les empreses, per a aixo utilitza dues tecnologies las cuales son blockchain i intel·ligencia artificial. 

Juan,CEO de exponentia, va explicar que es i com enten el una empresa, els valors de la seua empresa(valors), va parlar sobre altres projectes realitzats que varen fallar, ens va a dir que el seguix apojant a persones a que emprendan y a realitzar els seues projectes i va a dir una frase molt bona que tots  deberien coneixer que va a ser "cuando no se gana se aprende".


La segona persona ens va a hablar de CEEME, una empresa que ajuda a les persones discapacitades o diversidad funcional  a las que contratan i oferixen formacions becas psicologos i mes.Como curiositat CEEME esta asociada con Fermax.


L'ultim emprendedor o empresari va parlar sobre Aurara (el projecte que mes me agrada personalment) es una empresa que amb els seus beneficis tracta de ajudar, utilitzen botelles 100% reciclades, tracta d'utilitzar els seus beneficis per a fer projectes d'aigua com puguen ser pous d'aigua potable en diferents llocs.



0 comentarios:

Publicar un comentario