28 nov 2022

Xarrada d ´emprendedor socials a la UCV.

 ¡Hola de nou blog! Sóc Patricia Jansone i avui vinc a parlar-vos sobre les xerrades que ens van donar el passat divendres 25 a la Universitat Catòlica de Valencià.

Una de les empreses que van veure parlar sobre va ser Exponentia que és una empresa de transformació digital que sorgia del propòsit de joves emprenedors per aconseguir una major rendibilitat i desenvolupament de les empreses a través de la tecnologia. 





 

Una de les coses que tenien en comú totes les empreses és que buscaven crear valor a la societat, aportar un canvi i crear un impacte. També tingues clars els objectius que has de tenir com a persona i empresa.

Una altra de les empreses de les quals ens van parlar va ser Ceeme que és un centre especial de treball gestat sota l'empara de FERMAX i de la seva creixent impronta o vessant social fa més de 20 anys, el 2000.







I l'última empresa de la qual ens van parlar va ser AUARA és la primera empresa social espanyola amb la certificació Social Enterprise Mark, amb les seves vendes volen desenvolupar projectes d' accés a aigua potable en països en via de desenvolupament. També són els primers a crear ampolles d'aigua a Europa fabricades amb 100% de plàstics reciclats. A més a l'hora de crear el disseny de les ampolles han tingut en consideració l'eficiència del cubicatge per optimitzar el transport. 





Gràcies per llegir la meva entrada al blog i espero que heu après més sobre les tres empreses de les quals us he parlat en aquesta entrada d'avui. Fins a la pròxima!

0 comentarios:

Publicar un comentario