28 nov 2022

Xarrada d'emprenedors socials a la UCV

 Xarrada d'emprenedors socials a la UCV 

Aquesta xarrada va començar amb una explicació del com i el perquè van començar uns quants projectes que al principi van ser fracaso fins que un d'ells va eixir bé i aporte una mica de valor a la societat que era l'objectiu d'impactar directament.

Una de les claus que va donar a conéixer Juan Garcia, cap de l'empresa va estar relacionada amb la tecnològica i amb això correlacionat amb l'eficiència i productivitat dins de l'empresa, és la intel·ligència artificial una tècnica que implementa el dins de la seua empresa, tot seguit explique la importància de la presència humana i la seua actitud que hui dia és impossible de substituir, com a cosa final va donar a conéixer que la tecnològica no és un substitutiu si no una ajuda.

Com a segona part de la xarrada parle sobre la realització personal de la seua empresa i va comentar dos punts concrets:
1.Ajudar la independència de les petites empreses

2.Ajudar al fet que siga un competent tecnològic i amb ende acompanyar-los en ell camí a créixer.

I amb això llance una frase que ens va fer pensar"Tot l'aprés si no és compartit no pot ser aplicat"

Que és una empresa?

Una organització de persones que busquen un superàvit econòmic amb l'objectiu personal conjunt de crear valor i impactar directament en la societat amb una inversió entre el personal i el laboral.

La llibertat dins del treball ve correlacionada amb 3 punts a tractar:

1.Orientació dels valors

2.Colaboracion a futur

3.Administració i gestió tant interna com externa a l'empresa


Responsabilitat social competitiva

Ceeme: Empresa dedicada a la integración laboral ordinaria de Personas discapacitadas.

 El 90% de la plantilla de CEEME son personas con diversidad funcional, bien por enfermedad mental, discapacidad intelectual o física. 
 través de un puesto de trabajo se favorezca la integración laboral, social y personal de las personas con diversidad funcional, esto da como resultado un producto óptimo y una persona plena

0 comentarios:

Publicar un comentario